Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

river argenta (120724) - Risasborg (315582) » 644132021: T60/J9/VI

Liga 644132021 Información oficial sobre el partido 644132021 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VI.604 (14922)

river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido 2 - 1 Risasborg Alineación oficial del equipo 'Risasborg' en el partido
0 - 1 Marcos Ramos García (8')
Marian Grama (27') 1 - 1
Aviram Sheetrit (47') 2 - 1
river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido 2 - 1 Risasborg Alineación oficial del equipo 'Risasborg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido 2 - 0 Risasborg Alineación oficial del equipo 'Risasborg' en el partido
Tiene un resultado normal 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

river argenta

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Marian Grama de argenta va aconseguir igualar el partit al minut 27, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): argenta va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 47 Aviram Sheetrit va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Rubén Acción quasi dona a argenta l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Després de 9 minuts, Fokko van Baarschot va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Graziano Branzanti quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Graziano Branzanti va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Fernando Robledillo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Rubén Acción, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Holger Stephanitsch no va ser aprofitada per en Fokko van Baarschot que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rodrigo Barradas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Graziano Branzanti una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Abdelali Othmani va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Risasborg

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Risasborg sabia com jugar al contraatac, i al minut 8, Marcos Ramos García va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): El Risasborg va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Fernando Revilla la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Risasborg van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Francesc d'Assís Benages va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristian Guiluz de Risasborg la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.