Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

orihuelaFC (313192) - Handball (434632) » 644131638: T60/J11/VI

Liga 644131638 Información oficial sobre el partido 644131638 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / VI.597 (14915)

C.D. Quesda Alineación oficial del equipo 'C.D. Quesda' en el partido 1 - 2 Rocenses C.F. Alineación oficial del equipo 'Rocenses C.F.' en el partido
Guillermo Garcés (41') 1 - 0
1 - 1 Mario Ruffo (57')
1 - 2 Morten Aulik (89')
C.D. Quesda Alineación oficial del equipo 'C.D. Quesda' en el partido 1 - 2 Rocenses C.F. Alineación oficial del equipo 'Rocenses C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Quesda Alineación oficial del equipo 'C.D. Quesda' en el partido 0 - 4 Rocenses C.F. Alineación oficial del equipo 'Rocenses C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Quesda

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Guillermo Garcés de Quesda va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Cristòfol Pedralba arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Quesda va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gonzalo Mercé ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Guillermo Garcés va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oliver Reismann de Quesda es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rocenses C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 en Mario Ruffo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 136 Minuto 89 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Gonzalo Mercé va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Morten Aulik se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 2 al minut 89 per a Rocenses.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Costin Ioan quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Mario Ruffo va estar a punt de posar per davant a Rocenses amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Martínez Perea va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Mario Ruffo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Luis Torres Moreno quasi aconsegueix empatar per Rocenses al minut 42, però Alberto Martínez Perea va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Costin Ioan va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Aridane Navarro Soto era fer passades de llarga distància. Al minut 74 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Şahap Fehamettin però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Costin Ioan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto Martínez Perea va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Mario Ruffo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Martínez Perea, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tamás Nyúl de Rocenses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Józef Stoga de Rocenses va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.