Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Migueletes FC (439652) - The Black Queen (799735) » 644129038: T60/J5/VI

Liga 644129038 Información oficial sobre el partido 644129038 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.551 (14869)

Bizkaia Team Alineación oficial del equipo 'Bizkaia Team' en el partido 0 - 1 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
0 - 1 Dembe Makubuya (77')
Bizkaia Team Alineación oficial del equipo 'Bizkaia Team' en el partido 0 - 1 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bizkaia Team Alineación oficial del equipo 'Bizkaia Team' en el partido 0 - 2 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bizkaia Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Matteo Tononi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bizkaia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bizkaia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Robin Austad va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Angelo Indaco del Bizkaia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Angelo Indaco de Bizkaia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Vlad Ţintaru de Bizkaia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The Black Queen

Goles Goles

  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb 77 minuts jugats, Dembe Makubuya de Black va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Pedro Núñez va servir per deixar enrere el gegant Mirza Niyazi al minut 35, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bogdan Răcănel va fer al minut 44 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Daniel Badalik, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Daniel Badalik que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Núñez va marxar de Mirza Niyazi en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Black van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 270 Minuto 74 (Ocasión de falta): El Black va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 74 amb un llançament de falta perillós. En Maksymilian Jakubowicz però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eliano Colao va fer una magnífica centrada, però la rematada de Maksymilian Jakubowicz va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Juan Reina va deixar a Mirza Niyazi assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.