Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reino de Murcia C.F (773909) - katxuli taldea (779282) » 644128254: T60/J5/VI

Liga 644128254 Información oficial sobre el partido 644128254 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.537 (14855)

Olímpico de Totana Alineación oficial del equipo 'Olímpico de Totana' en el partido 3 - 2 katxuli taldea Alineación oficial del equipo 'katxuli taldea' en el partido
Andy Forstenrieder (2') 1 - 0
Rex Carr (10') 2 - 0
2 - 1 Bernabé Cepedelo (85')
Andy Forstenrieder (86') 3 - 1
3 - 2 Segismundo Plasencia (89')
Olímpico de Totana Alineación oficial del equipo 'Olímpico de Totana' en el partido 3 - 2 katxuli taldea Alineación oficial del equipo 'katxuli taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olímpico de Totana Alineación oficial del equipo 'Olímpico de Totana' en el partido 3 - 1 katxuli taldea Alineación oficial del equipo 'katxuli taldea' en el partido
Tiene un resultado normal 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olímpico de Totana

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Andy Forstenrieder va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Olímpico.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rex Carr va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Andy Forstenrieder de Olímpico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Andy Forstenrieder una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 17, però una magnífica aturada de Carles Maria Planas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Rex Carr, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Mòdol de Olímpico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andy Forstenrieder.

katxuli taldea

Goles Goles

  • 154 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Bernabé Cepedelo va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats de katxuli van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Segismundo Plasencia va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Bernabé Cepedelo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de katxuli havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Paolo Alejandro Monaco va fer al minut 62 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Noelio Faquel, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 205 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Sammy Crainey era fer passades de llarga distància. Al minut 67 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Argider Cañizares però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Segismundo Plasencia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Noelio Faquel de katxuli la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Alango Ubillagoitia de katxuli va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.