Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tenerife Athletic (989511) - Villafranca City (312286) » 644128233: T60/J14/VI

Liga 644128233 Información oficial sobre el partido 644128233 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VI.536 (14854)

Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 2 - 0 Ath. Paraguana Alineación oficial del equipo 'Ath. Paraguana' en el partido
Tomas Turbato (36') 1 - 0
Coman Delano (65') 2 - 0
Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 2 - 0 Ath. Paraguana Alineación oficial del equipo 'Ath. Paraguana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 2 - 0 Ath. Paraguana Alineación oficial del equipo 'Ath. Paraguana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tenerife. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Tomas Turbato xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, el Tenerife va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Coman Delano, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Finn de la Flor va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Mal Dito, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tenerife van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marin Mandon, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Benito Camelo ja els havia advertit que el porter contrari, en Enrique Uceda, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Les Mette de Tenerife no va ser gol per ben poc.

Ath. Paraguana

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Paraguana va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Óscar Iranzo va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Paraguana, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Rufino Dora va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Paraguana va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Víctor Harari va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Harari de Paraguana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.