Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Londonn (1369550) - Güelin Taun (120027) » 644125001: T60/J4/VI

Liga 644125001 Información oficial sobre el partido 644125001 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VI.479 (14797)

Marmotes F.C. Alineación oficial del equipo 'Marmotes F.C.' en el partido 0 - 0 Güelin Taun Alineación oficial del equipo 'Güelin Taun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marmotes F.C. Alineación oficial del equipo 'Marmotes F.C.' en el partido 2 - 0 Güelin Taun Alineación oficial del equipo 'Güelin Taun' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marmotes F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Negoiu.
  • 512 Minuto 17 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Adrian Negoiu de Marmotes es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 17.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Juan Carlos Balenciaga de Marmotes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Güelin Taun

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Güelin va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Enrique Antolín, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Güelin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Antolín, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pascal Lespagnol va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Pascal Lespagnol quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pascal Lespagnol ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Güelin sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Javier Desvalls, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 86 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.