Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Coimbra (1338249) - F.C SpiGaTs (1369582) » 644119134: T60/J7/VI

Liga 644119134 Información oficial sobre el partido 644119134 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VI.374 (14692)

Red Bull Kinder Alineación oficial del equipo 'Red Bull Kinder' en el partido 1 - 0 F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido
Cornel Ilea (72') 1 - 0
Red Bull Kinder Alineación oficial del equipo 'Red Bull Kinder' en el partido 1 - 0 F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Bull Kinder Alineación oficial del equipo 'Red Bull Kinder' en el partido 2 - 0 F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Bull Kinder

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Kinder va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Joo-Man Na, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Cornel Ilea que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Kinder va gaudir d'un penal a favor al minut 39, però el jugador Mitchell Anderton va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Radim Eichenmann.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Mitchell Anderton va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kinder se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Kinder sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mitchell Anderton, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Petko Mladenov.

F.C SpiGaTs

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Mario Davison va xutar magistralment una falta al minut 38 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Bashar Kamil Al-Hamimy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Davoud Ahoura, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el SpiGaTs sortien al contraatac. La falta llançada per Mario Davison va sortir força alta sense massa perill.
  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Silvano Campiglia va deixar a Volker Liepold assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.