Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BORREDÀ TEAM (798987) - MONCHITOS UNITED (794133) » 644118385: T60/J2/VI

Liga 644118385 Información oficial sobre el partido 644118385 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VI.361 (14679)

Mauaua C.F. Alineación oficial del equipo 'Mauaua C.F.' en el partido 0 - 3 MONCHITOS UNITED Alineación oficial del equipo 'MONCHITOS  UNITED' en el partido
0 - 1 Žan Staić (28')
0 - 2 Pál Korányi (53')
0 - 3 Maurice-Pascal Fels (68')
Mauaua C.F. Alineación oficial del equipo 'Mauaua C.F.' en el partido 0 - 3 MONCHITOS UNITED Alineación oficial del equipo 'MONCHITOS  UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mauaua C.F. Alineación oficial del equipo 'Mauaua C.F.' en el partido 1 - 2 MONCHITOS UNITED Alineación oficial del equipo 'MONCHITOS  UNITED' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,4 % 48,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mauaua C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Karen Hayrapetyan va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mauricio Grava va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Florian Pujol va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Mauaua va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Eduard Multyk va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Florian Pujol va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

MONCHITOS UNITED

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Žan Staić es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al 53 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MONCHITOS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pál Korányi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 105 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Zoubaïr Waki va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Maurice-Pascal Fels va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. MONCHITOS posava el marcador 0 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Alan Ryan va estar a punt de posar per davant a MONCHITOS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Borja Campos va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Maurice-Pascal Fels va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Zoubaïr Waki va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Tillmann Schalsch aquest no va estar a l'altura.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el MONCHITOS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alan Ryan s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Maurice-Pascal Fels de MONCHITOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.