Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mareo F.C. (777387) - Voy de picnic (1367315) » 644117899: T60/J7/VI

Liga 644117899 Información oficial sobre el partido 644117899 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VI.352 (14670)

Mareo F.C. Alineación oficial del equipo 'Mareo F.C.' en el partido 3 - 1 Voy de picnic Alineación oficial del equipo 'Voy de picnic' en el partido
Philippe Marissal (9') 1 - 0
1 - 1 Celestin Lădar (51')
Gonzalo Garbijo (63') 2 - 1
Sergio Despou (70') 3 - 1
Mareo F.C. Alineación oficial del equipo 'Mareo F.C.' en el partido 3 - 1 Voy de picnic Alineación oficial del equipo 'Voy de picnic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mareo F.C. Alineación oficial del equipo 'Mareo F.C.' en el partido 3 - 0 Voy de picnic Alineación oficial del equipo 'Voy de picnic' en el partido
Tiene un resultado normal 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mareo F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Philippe Marissal de Mareo, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 139 Minuto 63 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Mareo Gonzalo Garbijo va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Rafael Dessauer va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 70 minuts quan Sergio Despou va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Mareo.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gonzalo Burkhart Pérez al minut 18 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Emile Korthals va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Mareo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Toni Tortolero va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Gonzalo Burkhart Pérez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergio Despou de Mareo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Voy de picnic

Goles Goles

  • 164 Minuto 51 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Celestin Lădar marqués l'empat. Al minut 51 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pablo Granalosa va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ignacio Rius, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Santiago Gualber quasi marca en una jugada assajada de córner que Pablo Granalosa havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de picnic, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Celestin Lădar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Philippe Marissal va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 90 de joc.