Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchester Hotpurs (1431975) - Munjete FC (1596079) » 644116637: T60/J13/VI

Liga 644116637 Información oficial sobre el partido 644116637 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / VI.329 (14647)

Caudete C.F. Alineación oficial del equipo 'Caudete C.F.' en el partido 1 - 2 camullasa Alineación oficial del equipo 'camullasa' en el partido
0 - 1 Antonio Graell (21')
0 - 2 Juan Huelves (40')
Sebastian Pantilimon (75') 1 - 2
Caudete C.F. Alineación oficial del equipo 'Caudete C.F.' en el partido 1 - 2 camullasa Alineación oficial del equipo 'camullasa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Caudete C.F. Alineación oficial del equipo 'Caudete C.F.' en el partido 3 - 2 camullasa Alineación oficial del equipo 'camullasa' en el partido
Tiene mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,6 % 12,3 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caudete C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Ábel Nacsa estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sebastian Pantilimon va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Caudete enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Giancarlo Wetzl no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al 42, Abdessamad Derraji hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Stefan Wyatt. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Jose Luis Lescano va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 67 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Giancarlo Wetzl va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gavin Gilday va rebre molts aplaudiments. Al minut 84 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

camullasa

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Antonio Graell de camullasa va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): En Bernat Muntalla va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan Huelves la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bernat Muntalla. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Virgili Llovera de camullasa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bernat Muntalla després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Antonio Pío Mancebo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): José Soto Campo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Antonio Pío Mancebo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de camullasa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sandalio Mora, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Virgili Llovera va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan Antonio Pío Mancebo va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Huelves de camullasa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.