Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vinaros CF. (778910) - Insuperables FC (1592598) » 644116120: T60/J9/VI

Liga 644116120 Información oficial sobre el partido 644116120 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VI.320 (14638)

Roca Negra Alineación oficial del equipo 'Roca Negra' en el partido 1 - 0 R.C.D CATALONIA Alineación oficial del equipo 'R.C.D CATALONIA' en el partido
Adorian Bordei (11') 1 - 0
Roca Negra Alineación oficial del equipo 'Roca Negra' en el partido 1 - 0 R.C.D CATALONIA Alineación oficial del equipo 'R.C.D CATALONIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roca Negra Alineación oficial del equipo 'Roca Negra' en el partido 1 - 1 R.C.D CATALONIA Alineación oficial del equipo 'R.C.D CATALONIA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,3 % 36,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roca Negra

Goles Goles

  • 140 Minuto 11 (Gol de contra de falta): Negra va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Adorian Bordei la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Bogdan Aştilean va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Negra va anar a parar a la dreta de l'atac on en Baptiste Verjans, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

R.C.D CATALONIA

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Kirill Ezerskiy de CATALONIA no va ser gol per ben poc.
  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 28, tothom va saber perquè en Kenneth Ingvaldsen era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): CATALONIA va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kirill Ezerskiy es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 57 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Nikita Lyamenkov va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mauro Würth va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Diego de Paz sol davant la porteria al minut 81, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavi Estapé de CATALONIA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.