Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carnisseria (1458511) - Pelochos CF (118764) » 644115919: T60/J1/VI

Liga 644115919 Información oficial sobre el partido 644115919 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / VI.317 (14635)

F.C. Lorraine Alineación oficial del equipo 'F.C. Lorraine' en el partido 1 - 1 Jumilla city Alineación oficial del equipo 'Jumilla city' en el partido
Sajjad Mourchekhort (3') 1 - 0
1 - 1 Pablo Desvivers (20')
F.C. Lorraine Alineación oficial del equipo 'F.C. Lorraine' en el partido 1 - 1 Jumilla city Alineación oficial del equipo 'Jumilla city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Lorraine Alineación oficial del equipo 'F.C. Lorraine' en el partido 4 - 2 Jumilla city Alineación oficial del equipo 'Jumilla city' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Lorraine

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador Sajjad Mourchekhort de Lorraine, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ovidi Cortell va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Lorraine va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 50 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bence Komoróczy ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Emidio Mazzitello de Lorraine va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ovidi Cortell que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80, Sajjad Mourchekhort arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Txema Quintana de Lorraine va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Jumilla city

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Pablo Desvivers, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 20.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Denis Modenesi al minut 13 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aralar Donazar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.