Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo de Mieres (795147) - L'Escalenc (1430462) » 644115113: T60/J10/VI

Liga 644115113 Información oficial sobre el partido 644115113 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.302 (14620)

Dinamo de Mieres Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Mieres' en el partido 2 - 1 L'Escalenc Alineación oficial del equipo 'L'Escalenc' en el partido
Marinus Langelaan (16') 1 - 0
Silverio Bussoli (58') 2 - 0
2 - 1 Petar Pjanović (66')
Dinamo de Mieres Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Mieres' en el partido 2 - 1 L'Escalenc Alineación oficial del equipo 'L'Escalenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo de Mieres Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Mieres' en el partido 2 - 1 L'Escalenc Alineación oficial del equipo 'L'Escalenc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Mieres

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marinus Langelaan, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Dinamo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Silverio Bussoli va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Jaakko Koskenkangas del Dinamo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Giovanbattista Bordino, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Silverio Bussoli gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergi Vigatà va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

L'Escalenc

Goles Goles

  • 135 Minuto 66 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Petar Pjanović de LEscalenc va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LEscalenc va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aday Juerga, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del LEscalenc va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Petar Pjanović no va poder controlar.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Petar Pjanović sol davant la porteria al minut 68, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LEscalenc, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Konrad Możdżeń va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Raül Fàbregas, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Dinamo, però Petar Pjanović no va poder encertar el xut.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Lars Lillegård va encarar al porter al 89, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustavo Adolfo López Méndez de LEscalenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustavo Adolfo López Méndez de LEscalenc va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".