Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esporting de Truñón (1456025) - SB Futbol taldea (777300) » 644112521: T60/J6/VI

Liga 644112521 Información oficial sobre el partido 644112521 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.256 (14574)

Los Benzodiacepinas Alineación oficial del equipo 'Los Benzodiacepinas' en el partido 1 - 1 SB Futbol taldea Alineación oficial del equipo 'SB Futbol taldea' en el partido
0 - 1 Paulo Ricardo Evangelista (73')
Esteban Vintimilla (89') 1 - 1
Los Benzodiacepinas Alineación oficial del equipo 'Los Benzodiacepinas' en el partido 1 - 1 SB Futbol taldea Alineación oficial del equipo 'SB Futbol taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Benzodiacepinas Alineación oficial del equipo 'Los Benzodiacepinas' en el partido 2 - 0 SB Futbol taldea Alineación oficial del equipo 'SB Futbol taldea' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Benzodiacepinas

Goles Goles

  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): BDZ equilibrava la balança al minut 89. En Esteban Vintimilla, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Filemón Onieva Mira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BDZ se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ómar Thorlacius va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a BDZ per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gastón Ruzo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ejlif Lindstrøm va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Renato Valić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Anton Homet no va ser aprofitada per en Filemón Onieva Mira que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 79 minuts, en Fulvio Diaferia no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anton Homet.
  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Gioele Ranuzzi després que el jugador de BDZ li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

SB Futbol taldea

Goles Goles

  • 174 Minuto 73 (Gol de penalti): Quan passaven 73 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Futbol. En Paulo Ricardo Evangelista va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.