Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FINISHER (1597912) - Esporting de Truñón (1456025) » 644112508: T60/J2/VI

Liga 644112508 Información oficial sobre el partido 644112508 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / VI.256 (14574)

FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 2 - 0 Los Benzodiacepinas Alineación oficial del equipo 'Los Benzodiacepinas' en el partido
José Pajareles (14') 1 - 0
Kunwar Sayani (24') 2 - 0
FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 2 - 0 Los Benzodiacepinas Alineación oficial del equipo 'Los Benzodiacepinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido 0 - 1 Los Benzodiacepinas Alineación oficial del equipo 'Los Benzodiacepinas' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FINISHER

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): FNS sabia com jugar al contraatac, i al minut 14, José Pajareles va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): En Kunwar Sayani va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): FNS van sortir al contraatac al minut 33, però Kunwar Sayani va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El FNS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en José Pajareles va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Fulvio Diaferia haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a FNS al minut 89.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Kunwar Sayani va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Balbás de FNS es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jakša Šimunac es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los Benzodiacepinas

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Ómar Thorlacius va xutar magistralment una falta al minut 13 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 78 en Esteban Vintimilla va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Juan Recasens va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Gastón Ruzo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del BDZ va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Filemón Onieva Mira no va poder controlar.