Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pkon F.C. (800193) - ALMOHADES (1334736) » 644111915: T60/J8/VI

Liga 644111915 Información oficial sobre el partido 644111915 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / VI.245 (14563)

Real Aviles Industrial Alineación oficial del equipo 'Real Aviles Industrial' en el partido 4 - 3 ALMOHADES Alineación oficial del equipo 'ALMOHADES' en el partido
José Miguel Béiztegui (14') 1 - 0
1 - 1 Gordon Swaegers (18')
Manuel Armenteros (19') 2 - 1
2 - 2 Gannon Donaldson (37')
Manuel Armenteros (56') 3 - 2
3 - 3 Gannon Donaldson (61')
Carlos Chelli (71') 4 - 3
Real Aviles Industrial Alineación oficial del equipo 'Real Aviles Industrial' en el partido 4 - 3 ALMOHADES Alineación oficial del equipo 'ALMOHADES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Aviles Industrial Alineación oficial del equipo 'Real Aviles Industrial' en el partido 3 - 1 ALMOHADES Alineación oficial del equipo 'ALMOHADES' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Aviles Industrial

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, el Industrial va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Miguel Béiztegui, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va premiar Industrial amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Manuel Armenteros va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 56 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Manuel Armenteros llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Industrial s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Carlos Chelli per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Industrial va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Armenteros va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ancízar Rada.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Ortega per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ancízar Rada va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Armenteros va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Fernando Santelices una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Ancízar Rada va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Javier Ortega va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Industrial se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jan Santpere! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jan Santpere va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Vega Valdés de Industrial la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ALMOHADES

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 en Gordon Swaegers va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Gannon Donaldson va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Tiberio Gialluca va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gannon Donaldson, que no va fallar i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Keno Van Gansen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maxime Musset de ALMOHADES es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gannon Donaldson de ALMOHADES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.