Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.ICOMAR (434941) - Inter de Mitente CF (772168) » 644110018: T60/J10/VI

Liga 644110018 Información oficial sobre el partido 644110018 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / VI.211 (14529)

futurosGMs Alineación oficial del equipo 'futurosGMs' en el partido 2 - 3 parriana fc Alineación oficial del equipo 'parriana fc' en el partido
0 - 1 Oliver Céspedes (2')
Renato Martín Benítez (10') 1 - 1
Tibor Pribék (40') 2 - 1
2 - 2 Oliver Céspedes (84')
2 - 3 Jesús David Bañó (86')
futurosGMs Alineación oficial del equipo 'futurosGMs' en el partido 2 - 3 parriana fc Alineación oficial del equipo 'parriana fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
futurosGMs Alineación oficial del equipo 'futurosGMs' en el partido 0 - 1 parriana fc Alineación oficial del equipo 'parriana fc' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

futurosGMs

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Tibor Pribék sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Renato Martín Benítez que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Tibor Pribék va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a futurosGMs.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de futurosGMs, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Jorge Manuel Gallinas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de futurosGMs va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto Canizar, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip futurosGMs Roberto Canizar quasi marca al minut 82 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Horacio Valencina l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

parriana fc

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): parriana va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Oliver Céspedes va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 en Oliver Céspedes va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jesús David Bañó quedar desmarcat i marcar per a parriana al minut 86. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Velasco Malamata, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Arman Jahanafrouz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jaime Caicheo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del parriana que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Oliver Céspedes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hermannus Kabelitz després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Velasco Malamata va poder desviar-lo a córner.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): parriana va ser a punt de marcar al minut 88, quan el seu jugador Jesús David Bañó va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.