Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

free cat (1436754) - FC.Madrid Fod (1458200) » 644108727: T60/J9/VI

Liga 644108727 Información oficial sobre el partido 644108727 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / VI.188 (14506)

free cat Alineación oficial del equipo 'free cat' en el partido 2 - 1 TimDrim Alineación oficial del equipo 'TimDrim' en el partido
Ernesto Enrique González (63') 1 - 0
1 - 1 Sergio Cornellana (73')
Toby Sharkey (74') 2 - 1
free cat Alineación oficial del equipo 'free cat' en el partido 2 - 1 TimDrim Alineación oficial del equipo 'TimDrim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
free cat Alineación oficial del equipo 'free cat' en el partido 2 - 0 TimDrim Alineación oficial del equipo 'TimDrim' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

free cat

Goles Goles

  • 124 Minuto 63 (Gol de penalti): Corria el minut 63, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. free s'avançava en el marcador després que en Ernesto Enrique González xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Toby Sharkey ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, free es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Sergio Cornellana van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Lauruk Panich a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Toby Sharkey va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de free.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): free va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ignacio Matapozuelos en un 1 contra 1 amb el porter Jacinto Melón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Enrique Sevilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Jacinto Melón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Nontas Midis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Rafael Galdo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de free se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El free ho intentava per la dreta per mitjà de Ernesto Enrique González, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

TimDrim

Goles Goles

  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 73 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sergio Cornellana.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josuè Solés de TimDrim va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.