Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

les amics IV (1433618) - onceburros (125801) » 644108235: T60/J12/VI

Liga 644108235 Información oficial sobre el partido 644108235 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / VI.179 (14497)

Peñiscola team Alineación oficial del equipo 'Peñiscola team' en el partido 0 - 3 onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido
0 - 1 Rafał Zawieja (66')
0 - 2 Stefan Johannsen (76')
0 - 3 Roman Rezničák (85')
Peñiscola team Alineación oficial del equipo 'Peñiscola team' en el partido 0 - 3 onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peñiscola team Alineación oficial del equipo 'Peñiscola team' en el partido 0 - 2 onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peñiscola team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Peñiscola, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Marc-André Moulin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Reyes Muriedas no va ser aprofitada per en Bernardo Suárez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Peñiscola va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Bernardo Suárez va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Manouchehr Aminparast va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

onceburros

Goles Goles

  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): En Rafał Zawieja donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 66 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de onceburros. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Stefan Johannsen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Roman Rezničák va augmentar l'avantatge de onceburros a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Aldo Maria Todarello al minut 3 semblava entrar, però Ledley Casey va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Aldo Maria Todarello va estar a punt de posar per davant a onceburros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ledley Casey va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Aldo Maria Todarello va xutar magistralment una falta al minut 26 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): onceburros va ser a punt de marcar al minut 35, quan el seu jugador Bruno Monteiro Santos va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del onceburros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Stefan Johannsen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Danimir Dugar hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zdzisław Zboch havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Zdzisław Zboch de onceburros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piotr Podyma de onceburros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.