Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mansilster (489504) - U.D. Málaga (313843) » 644106195: T60/J6/VI

Liga 644106195 Información oficial sobre el partido 644106195 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.143 (14461)

S.D. Pitxitxis Alineación oficial del equipo 'S.D. Pitxitxis' en el partido 3 - 1 Torius football club Alineación oficial del equipo 'Torius football club' en el partido
Tymotei Trofimenko (20') 1 - 0
1 - 1 Ondřej Heinrich (38')
Lloyd Starr (74') 2 - 1
Sergiu Gliga (77') 3 - 1
S.D. Pitxitxis Alineación oficial del equipo 'S.D. Pitxitxis' en el partido 3 - 1 Torius football club Alineación oficial del equipo 'Torius football club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
S.D. Pitxitxis Alineación oficial del equipo 'S.D. Pitxitxis' en el partido 4 - 2 Torius football club Alineación oficial del equipo 'Torius football club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,9 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Pitxitxis

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Pitxitxis, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Tymotei Trofimenko per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Lloyd Starr de Pitxitxis aconseguir un gol al minut 74 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Sergiu Gliga va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Pitxitxis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Godot Lachat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Shaw Lokey.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Sergiu Gliga gairebé va marcar per a Pitxitxis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pitxitxis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Desmond Bellotte, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Godot Lachat del Pitxitxis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Tymotei Trofimenko de Pitxitxis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jens Tiller.

Torius football club

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Als 38 minuts de partit, Ondřej Heinrich de football va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Norbert Achatz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Perry O'Hara s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.