Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotiv d'Asturies (775457) - CDF LARREAP (1436682) » 644105581: T60/J7/VI

Liga 644105581 Información oficial sobre el partido 644105581 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VI.132 (14450)

Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido 2 - 1 CDF LARREAP Alineación oficial del equipo 'CDF LARREAP' en el partido
Fernando Gazo (60') 1 - 0
Fernando Gazo (77') 2 - 0
2 - 1 Ricardo Romero (89')
Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido 2 - 1 CDF LARREAP Alineación oficial del equipo 'CDF LARREAP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido 5 - 0 CDF LARREAP Alineación oficial del equipo 'CDF LARREAP' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv d'Asturies

Goles Goles

  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Passats 60 minuts, Fernando Gazo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. LOK_AST es posava per davant!
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Atanas Marinov va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Fernando Gazo, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): LOK_AST va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Artur Alzamora va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Artur Alzamora va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): LOK_AST per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Juan Francisco Nueno va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): LOK_AST va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramón Samper va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jordi Isern.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): LOK_AST va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Francisco Nueno ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Artur Alzamora va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LOK_AST.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Billy Muirhead gairebé va marcar per a LOK_AST des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Ignacio Rubio Cerro va rematar alt.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Artur Alzamora gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jordi Isern va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Manuel Tixera de LOK_AST va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CDF LARREAP

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): LARREAP van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 89 quan Ricardo Romero sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ricardo Romero ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Martín Manzano Caso va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Francisco Nueno per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.