Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlhetic Xigró (313221) - C.D. OFRA (1585928) » 644104621: T60/J5/VI

Liga 644104621 Información oficial sobre el partido 644104621 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VI.115 (14433)

Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 3 - 1 C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido
Matej Filej (32') 1 - 0
1 - 1 Aaron Patterson (58')
Gertjan Hogenhuis (71') 2 - 1
Matej Filej (84') 3 - 1
Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 3 - 1 C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 2 - 0 C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlhetic Xigró

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Matej Filej va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Atlhetic.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gertjan Hogenhuis de Atlhetic va fer un bon esprint per escapar-se de Wayne Camilleri i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Matej Filej va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 84, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Atlhetic, mentre ja celebrava el 3 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tinus Blancquaert va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Dániel Megyebíró va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tinus Blancquaert va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Tinus Blancquaert, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Matej Filej una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Dániel Megyebíró va mantenir l'equip visitant dins del partit.

C.D. OFRA

Goles Goles

  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de C.D. el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Aaron Patterson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Juan Ángel Mínguez Pérez va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Nel Vargas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jacob De Sauvage no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.