Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jigsa (31095) - Cska Chorro FC (799478) » 644104409: T60/J8/VI

Liga 644104409 Información oficial sobre el partido 644104409 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / VI.111 (14429)

atletico bet Alineación oficial del equipo 'atletico bet' en el partido 2 - 0 Los Amics Alineación oficial del equipo 'Los Amics' en el partido
Jochen Rüxleben (8') 1 - 0
Jochen Rüxleben (42') 2 - 0
atletico bet Alineación oficial del equipo 'atletico bet' en el partido 2 - 0 Los Amics Alineación oficial del equipo 'Los Amics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico bet Alineación oficial del equipo 'atletico bet' en el partido 2 - 1 Los Amics Alineación oficial del equipo 'Los Amics' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico bet

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Jochen Rüxleben de atletico, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jochen Rüxleben de atletico va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de atletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Franckie Lloret va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ivan Fahrenberg no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Franckie Lloret estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Karol Skupień. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Constantino Soares gairebé va marcar per a atletico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local Karol Skupień per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gelso Ronco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Justin Pelka va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Grégory Lebas de atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Amics

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Jens Haefner va xutar magistralment una falta al minut 2 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Ivan Fahrenberg de Amics va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.