Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Absalon FC (1415408) - Contribució de Sang F.C (1586353) » 644104377: T60/J14/VI

Liga 644104377 Información oficial sobre el partido 644104377 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VI.110 (14428)

Portellada Unió Alineación oficial del equipo 'Portellada Unió' en el partido 3 - 0 Contribució de Sang F.C Alineación oficial del equipo 'Contribució de Sang F.C' en el partido
Josep Rovira (24') 1 - 0
Nacer-Eddine Yahiawi (65') 2 - 0
Antony Filey (73') 3 - 0
Portellada Unió Alineación oficial del equipo 'Portellada Unió' en el partido 3 - 0 Contribució de Sang F.C Alineación oficial del equipo 'Contribució de Sang F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Portellada Unió Alineación oficial del equipo 'Portellada Unió' en el partido 4 - 0 Contribució de Sang F.C Alineación oficial del equipo 'Contribució de Sang F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portellada Unió

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Josep Rovira va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Portellada.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nacer-Eddine Yahiawi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Portellada.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Portellada va aconseguir el 3 - 0 quan Antony Filey va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Antony Filey va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Portellada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Nacer-Eddine Yahiawi del Portellada ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antony Filey per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jan-Joep van Meel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Antony Filey gairebé va marcar per a Portellada des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Posadas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Michał Feliga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Contribució de Sang F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Cristóbal Pozo López quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Phillip Engstrom va intentar anar-se'n per velocitat al minut 69 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Phillip Engstrom de Contribució va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.