Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Vera (1459779) - Sensei Stars C.D. (797237) » 644103649: T60/J14/VI

Liga 644103649 Información oficial sobre el partido 644103649 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VI.97 (14415)

Pirados Team Alineación oficial del equipo 'Pirados Team' en el partido 2 - 2 Sensei Stars C.D. Alineación oficial del equipo 'Sensei Stars C.D.' en el partido
Millán Nogallás (4') 1 - 0
1 - 1 Tom Gaffel (64')
1 - 2 Yanaki Petkov (81')
Millán Nogallás (82') 2 - 2
Pirados Team Alineación oficial del equipo 'Pirados Team' en el partido 2 - 2 Sensei Stars C.D. Alineación oficial del equipo 'Sensei Stars C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pirados Team Alineación oficial del equipo 'Pirados Team' en el partido 2 - 0 Sensei Stars C.D. Alineación oficial del equipo 'Sensei Stars C.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pirados Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Al minut 4 l'àrbitre va premiar Pirados amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Millán Nogallás va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 110 Minuto 82 (Gol de falta): Millán Nogallás va aconseguir l'empat per a Pirados mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 10 quan Víctor Lerín Castillo de Pirados gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 239 Minuto 11 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Mateu Figuerola va deixar a Cyril Viger assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Passaven 12 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cyrille Cornillon va rematar alt.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Cezary Koniszewski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Cezary Koniszewski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pirados se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Salbatore Zutza del Pirados ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cezary Koniszewski de Pirados va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sensei Stars C.D.

Goles Goles

  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Tom Gaffel va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 64.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador de Sensei Yanaki Petkov va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 81 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Fernández Grandoso va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peregrin Schlögl de Sensei es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Martínez Conde de Sensei la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugenio Arrufat de Sensei es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.