Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SIEMPREJUNTOS (1593446) - AJC Asesor fiscal (119297) » 644103564: T60/J6/VI

Liga 644103564 Información oficial sobre el partido 644103564 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / VI.96 (14414)

SIEMPREJUNTOS Alineación oficial del equipo 'SIEMPREJUNTOS' en el partido 0 - 2 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
0 - 1 Gábor Gyepes (41')
0 - 2 Marcelo Ramírez (47')
SIEMPREJUNTOS Alineación oficial del equipo 'SIEMPREJUNTOS' en el partido 0 - 2 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SIEMPREJUNTOS Alineación oficial del equipo 'SIEMPREJUNTOS' en el partido 1 - 1 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,3 % 17,2 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SIEMPREJUNTOS

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomasz Kwaśniak de SIEMPREJUNTOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AJC Asesor fiscal

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Asesor va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Gábor Gyepes aconseguint el 0 - 1.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Marcelo Ramírez de Asesor va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marcelo Ramírez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Asesor va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Basílio Rebelo va desviar el xut final de Aviv Yehezkeli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Asesor, l'equip va recuperar la pilota al minut 49 i va contraatacar. En Alberto Quijada va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Gábor Gyepes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Basílio Rebelo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Abd El Rahman Mowafy, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.