Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Miño (1438376) - AsturCdp (1332288) » 644102446: T60/J7/VI

Liga 644102446 Información oficial sobre el partido 644102446 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / VI.76 (14394)

Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido 1 - 4 Athletic Club SBD Alineación oficial del equipo 'Athletic Club SBD' en el partido
0 - 1 Nguyễn Phúc Tỳ (18')
0 - 2 Alexei Zarb (21')
Turo Kaplas (33') 1 - 2
1 - 3 Nguyễn Phúc Tỳ (40')
1 - 4 Alex Kovács (65')
Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido 1 - 4 Athletic Club SBD Alineación oficial del equipo 'Athletic Club SBD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido 2 - 1 Athletic Club SBD Alineación oficial del equipo 'Athletic Club SBD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,5 % 4,3 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Miño

Goles Goles

  • 100 Minuto 33 (Gol de falta): Al minut 33, Turo Kaplas va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Antonio Aversano no s'ho podia creure.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Adolf Llàcer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Horaţiu Iacobescu va disposar d'una bona oportunitat al minut 77, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Christopher Plüskow no va ser aprofitada per en Zach Gath que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Athletic Club SBD

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Nguyễn Phúc Tỳ va llençar el penal ras arran de pal.
  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Othmar Walser va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 21 de joc. Alexei Zarb es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nguyễn Phúc Tỳ, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, AthClubSBD va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alex Kovács.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Nguyễn Phúc Tỳ va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alex Kovács va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Othmar Walser. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Romeo Semeraro va fer una magnífica centrada, però la rematada de Othmar Walser va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petrus Schulz-Hoffmann de AthClubSBD es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Romeo Semeraro.