Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Slidebone FC (1594288) - los julis (48985) » 644098714: T60/J12/VI

Liga 644098714 Información oficial sobre el partido 644098714 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / VI.9 (14327)

Ludo en malmö Alineación oficial del equipo 'Ludo en malmö' en el partido 1 - 3 los julis Alineación oficial del equipo 'los julis' en el partido
Baltazar Dmoch (26') 1 - 0
1 - 1 Christoffer Barzel (29')
1 - 2 Stefan Heuer (57')
1 - 3 Masih Agha Miri (90')
Ludo en malmö Alineación oficial del equipo 'Ludo en malmö' en el partido 1 - 3 los julis Alineación oficial del equipo 'los julis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ludo en malmö Alineación oficial del equipo 'Ludo en malmö' en el partido 0 - 1 los julis Alineación oficial del equipo 'los julis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ludo en malmö

Goles Goles

  • 105 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Saku Ramstedt va descol·locar totalment la defensa contrària i Baltazar Dmoch no va perdonar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de malmö va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francesco Chiari, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Baltazar Dmoch va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): malmö va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Aurélio Soares Alves va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Saku Ramstedt de malmö va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los julis

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): julis van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 29, quan Christoffer Barzel va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Stefan Heuer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Masih Agha Miri va augmentar l'avantatge de julis a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Saku Ramstedt? Un error clamorós seu va donar a Vince Novák una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Honorio Besonias de julis no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matej Šimčič de julis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christoffer Barzel.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jostein Jenssen de julis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.