Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club 24 (434053) - kamper club (437469) » 644097232: T60/J5/V

Liga 644097232 Información oficial sobre el partido 644097232 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / V.239 (5754)

Cosecha Roja Alineación oficial del equipo 'Cosecha Roja' en el partido 3 - 3 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
Fahrettin Razi Özel (25') 1 - 0
1 - 1 Miloš Humpolík (28')
Matteo Corvatta (29') 2 - 1
2 - 2 Fabio Mazzarini (52')
Rafael Sabando (54') 3 - 2
3 - 3 Fabio Mazzarini (63')
Cosecha Roja Alineación oficial del equipo 'Cosecha Roja' en el partido 3 - 3 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cosecha Roja Alineación oficial del equipo 'Cosecha Roja' en el partido 2 - 2 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,4 % 31,0 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cosecha Roja

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Fahrettin Razi Özel de Rojos va fer un bon esprint per escapar-se de Ebenezer Maña i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Matteo Corvatta va donar a Rojos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 115 Minuto 54 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rafael Sabando era molt més ràpid que el defensa Ebenezer Maña. Al minut 54, el jugador de Rojos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Matteo Corvatta va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Rojos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Sabando ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): José Ignacio Eyundiano va sorprendre Jesús La Reina amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Rojos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fahrettin Razi Özel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Matteo Corvatta de Rojos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Rafael Sabando es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Narciso Gazo del Rojos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leopoldo Jacinto Orán de Rojos es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

kamper club

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 en Miloš Humpolík va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): kamper van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 52, quan Fabio Mazzarini va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 63. L'anotador per kamper va ser Fabio Mazzarini, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): kamper va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Cequeira va desviar el xut final de Fabio Mazzarini després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jakub Koloc quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ebenezer Maña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.