Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dino Fútbol Club (773911) - ITRisk (801180) » 644096766: T60/J1/V

Liga 644096766 Información oficial sobre el partido 644096766 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / V.231 (5744)

Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido 3 - 0 indecentes II Alineación oficial del equipo 'indecentes II' en el partido
Daniele Tamagnini (51') 1 - 0
Daniele Tamagnini (67') 2 - 0
Valentin Muller (72') 3 - 0
Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido 3 - 0 indecentes II Alineación oficial del equipo 'indecentes II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido 5 - 0 indecentes II Alineación oficial del equipo 'indecentes II' en el partido
Tiene mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varon Dandy

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Daniele Tamagnini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Varon se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 51.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Varon va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Daniele Tamagnini va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Varon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Valentin Muller va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Varon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Philipp-Raimund Schaubert, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Varon va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dante Campaña va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Valterio Teixedo.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Philipp-Raimund Schaubert va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Nicola Faticoni, el jugador de Varon va ser expulsat al minut 33.

indecentes II

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ivan Morera va fer una magnífica centrada, però la rematada de Manuel Pérez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ivan Morera ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Márton Mártonfi de indecentes es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Klaas Kalix s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.