Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rockola Team (772405) - Carrsos Fc (1436442) » 644095541: T60/J3/V

Liga 644095541 Información oficial sobre el partido 644095541 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / V.209 (5722)

Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido 4 - 0 Los Elfos Oscuros Alineación oficial del equipo 'Los Elfos Oscuros' en el partido
Luki Schevelik (8') 1 - 0
Çağrı Bilkan (17') 2 - 0
Simone Dell'Edera (28') 3 - 0
Eitam Leibo (29') 4 - 0
Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido 4 - 0 Los Elfos Oscuros Alineación oficial del equipo 'Los Elfos Oscuros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido 5 - 2 Los Elfos Oscuros Alineación oficial del equipo 'Los Elfos Oscuros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rockola Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Rockola va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Luki Schevelik va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17, Rockola va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Çağrı Bilkan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Simone Dell'Edera va incrementar l'avantatge de Rockola amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Eitam Leibo va augmentar l'avantatge de Rockola a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Luki Schevelik va deixar a Mark Happ assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Armando Ávila de Rockola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Elfos Oscuros

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mark Happ va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Saturnino Piza va fer al minut 20 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gandolfo Norelli, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Oscuros va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 32, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Pedro Salvador Aranda.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Hamdane Meddahi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Oscuros havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Oscuros va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Hamdane Meddahi no va poder controlar.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Oscuros va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 64 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 250 Minuto 71 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Oscuros l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 71, però el xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pietro Catarci amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.