Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vuvuzela Riojana F.C. (311318) - STEAUA DE CAMPAMENTO (1419878) » 644093518: T60/J1/V

Liga 644093518 Información oficial sobre el partido 644093518 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / V.173 (5686)

Vuvuzela Riojana F.C. Alineación oficial del equipo 'Vuvuzela Riojana F.C.' en el partido 2 - 3 STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido
0 - 1 Pietro Paolo Ponzi (37')
0 - 2 Keld Skovfoged (38')
Stephen Dörflinger (58') 1 - 2
Stephen Dörflinger (89') 2 - 2
2 - 3 Romeo Recchi (91')
Vuvuzela Riojana F.C. Alineación oficial del equipo 'Vuvuzela Riojana F.C.' en el partido 2 - 3 STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vuvuzela Riojana F.C. Alineación oficial del equipo 'Vuvuzela Riojana F.C.' en el partido 2 - 3 STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,9 % 43,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vuvuzela Riojana F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Cătălin Iftime és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Stephen Dörflinger perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Vuvuzela s'esgargamellaven dempeus per esperonar Stephen Dörflinger que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Renan Onça va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vuvuzela.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Stephen Dörflinger arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Stephen Dörflinger va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 el Vuvuzela va posar setge sobre la defensa central visitant però en Luis Gómez no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stephen Dörflinger de Vuvuzela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): En Keld Skovfoged va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pietro Paolo Ponzi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 38, CAMPAMENTO va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Keld Skovfoged.
  • 172 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Romeo Recchi quedar desmarcat i marcar per a CAMPAMENTO al minut 91. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Gastone Marinoni va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CAMPAMENTO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gastone Marinoni, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Ognjen Knežević va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damien Powell-Clark de CAMPAMENTO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.