Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Northlanders (489684) - Real Vayadolor C. F. (308053) » 644089093: T60/J1/V

Liga 644089093 Información oficial sobre el partido 644089093 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / V.94 (5607)

Northlanders Alineación oficial del equipo 'Northlanders' en el partido 2 - 1 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
0 - 1 Bogdan Brăilescu (27')
Szymon Wasiak (74') 1 - 1
Bob Pollak (89') 2 - 1
Northlanders Alineación oficial del equipo 'Northlanders' en el partido 2 - 1 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Northlanders Alineación oficial del equipo 'Northlanders' en el partido 2 - 0 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Northlanders

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Northlanders equilibrava la balança al minut 74. En Szymon Wasiak, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Una falta al minut 89 va provocar un lliure directe. Bob Pollak el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Romeu Abeya va fer al minut 20 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ungapake Chiluba, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Baltasar Cabias va entorpir al marcador d'en Ion Negoescu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Ion Negoescu va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ville Lepoaho de Northlanders va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ungapake Chiluba de Northlanders la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Vayadolor C. F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Bogdan Brăilescu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Lluís Desembre va estar a punt de posar per davant a Pucela amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mateo Mister va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Òscar Montpeó va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lluís Desembre, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moisés Ustoa de Pucela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.