Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atelier Taronja (1584154) - A.Z.O.F.C. (1457956) » 644088781: T60/J7/V

Liga 644088781 Información oficial sobre el partido 644088781 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / V.88 (5601)

Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 0 - 2 A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido
0 - 1 Juan Miguel Díaz-Perona (10')
0 - 2 Julio César Mayorga (50')
Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 0 - 2 A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 2 - 1 A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,1 % 19,1 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atelier Taronja

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Chema Oramas tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Millán Dena hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pablo Chicote havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Per Rogersson de Atelier es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28, Fidel Alférez García de Atelier va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

A.Z.O.F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Miguel Díaz-Perona de A.Z.O.F.C. va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50, A.Z.O.F.C. va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Julio César Mayorga, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): A.Z.O.F.C. van sortir al contraatac al minut 49, però Alfonso Montabes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Juan Miguel Díaz-Perona quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Catulo Frade, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pablo Chicote va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.