Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kinito (48154) - A.D. Torrejoncillo (1415418) » 644084856: T60/J6/V

Liga 644084856 Información oficial sobre el partido 644084856 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / V.18 (5531)

kinito Alineación oficial del equipo 'kinito' en el partido 3 - 0 A.D. Torrejoncillo Alineación oficial del equipo 'A.D. Torrejoncillo' en el partido
Răzvan Sidor (11') 1 - 0
Gabriel Adusei (36') 2 - 0
Richárd Czinder (75') 3 - 0
kinito Alineación oficial del equipo 'kinito' en el partido 3 - 0 A.D. Torrejoncillo Alineación oficial del equipo 'A.D. Torrejoncillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kinito Alineación oficial del equipo 'kinito' en el partido 2 - 0 A.D. Torrejoncillo Alineación oficial del equipo 'A.D. Torrejoncillo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kinito

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): kinito va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Răzvan Sidor va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de kinito va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gabriel Adusei progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ADTorre. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Richárd Czinder la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del kinito es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Al minut 18 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En 迟 (Chi) 聪云 (Congyun), que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Zakaria El Gendy gairebé va marcar per a kinito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Giovane Lobo Viana gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Samuele Bacco va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Richárd Czinder, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

A.D. Torrejoncillo

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Loren Zalla va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Gilberto Justo, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ADTorre, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Lucien Losser va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 206 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 54 minuts de joc, Lucien Losser semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Rodrigues Serra de ADTorre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gilberto Justo de ADTorre es va guanyar la targeta groga merescudament.