Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UmpaLumpaFc1 (489563) - ARKANNDAS ZARAGOZA SUB 23 (47467) » 644082043: T60/J2/IV

Liga 644082043 Información oficial sobre el partido 644082043 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / IV.32 (3455)

Atlético Adriático Alineación oficial del equipo 'Atlético Adriático' en el partido 2 - 1 A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido
0 - 1 Javier Jesús Latorre (37')
Basilio Piacentile (52') 1 - 1
Bondan Cahyowibowo (69') 2 - 1
Atlético Adriático Alineación oficial del equipo 'Atlético Adriático' en el partido 2 - 1 A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Adriático Alineación oficial del equipo 'Atlético Adriático' en el partido 1 - 1 A.C. Argonautas Alineación oficial del equipo 'A.C. Argonautas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,6 % 17,0 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Adriático

Goles Goles

  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Basilio Piacentile de Adriático va aconseguir igualar el partit al minut 52, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Bondan Cahyowibowo va donar a Adriático un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Basilio Piacentile va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Fabrizio Haj va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Max Brittner arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Adriático Basilio Piacentile quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Adriático Manos Trokoudis quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Orazio Murgia l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Adriático sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Frank Madu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

A.C. Argonautas

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Argonautas eren letals, i Javier Jesús Latorre va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Argonautas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis de Santos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Argonautas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Víctor Manuel Iturrista va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 54, quan en Claudio Moncada va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Jesús Latorre de Argonautas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.