Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L.A.J. Football Club (1338202) - land petanks (313287) » 643131100: T60/R1

Copa 643131100 Información oficial sobre el partido 643131100 en Hattrick

03.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 1

Fornells City Alineación oficial del equipo 'Fornells City' en el partido 1 - 3 West Ham Ausa FC Alineación oficial del equipo 'West Ham Ausa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fornells City Alineación oficial del equipo 'Fornells City' en el partido 2 - 0 West Ham Ausa FC Alineación oficial del equipo 'West Ham Ausa FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fornells City

Goles Goles

  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Paco Santa Cruz es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Florent Rodier de Fornells va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

West Ham Ausa FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Santiago Suelves es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Santiago Suelves sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en José Luis Guercolata que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 186 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 3 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del WHAFC. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Víctor Aguas va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de WHAFC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Luis Guercolata va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Luis Ilasaga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Fernando Zaragueta va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Luis Ilasaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.