Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xapiguts F.C. (1415762) - igovanTeam (1582718) » 643129971: T60/R1

Copa 643129971 Información oficial sobre el partido 643129971 en Hattrick

03.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 1

Cultural y Deportiva Leonesa 48 Alineación oficial del equipo 'Cultural y Deportiva Leonesa 48' en el partido 3 - 2 igovanTeam Alineación oficial del equipo 'igovanTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cultural y Deportiva Leonesa 48 Alineación oficial del equipo 'Cultural y Deportiva Leonesa 48' en el partido 2 - 0 igovanTeam Alineación oficial del equipo 'igovanTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cultural y Deportiva Leonesa 48

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Vinny Chelsea, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Deportiva.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Tibor Mészáros va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Deportiva, Kiril Runtov, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 124 Minuto 114 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 114 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Vinny Chelsea. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Anartz Iturrola! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kiril Runtov va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Ramón Cunha Bueno va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Šimon Hadraba del Deportiva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En José Miguel Herrera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportiva se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 96 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Rainer Teraväe va servir per deixar enrere el gegant Felix Benzelrath al minut 96, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kiril Runtov de Deportiva es va emportar una amonestació al minut 99 per provocar un rival.

igovanTeam

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): İsmail Savgın estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. David Strikler va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 2.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En İsmail Savgın, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): igovanTeam quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Waldemar Bernacik va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en İsmail Savgın.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, İsmail Savgın de igovanTeam es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.