Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kure Murasaki (124503) - gratamela (1460464) » 643129359: T60/R1

Copa 643129359 Información oficial sobre el partido 643129359 en Hattrick

03.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 1

F.S. Real Picaril Alineación oficial del equipo 'F.S. Real Picaril' en el partido 4 - 5 Maliatados Alineación oficial del equipo 'Maliatados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.S. Real Picaril Alineación oficial del equipo 'F.S. Real Picaril' en el partido 2 - 1 Maliatados Alineación oficial del equipo 'Maliatados' en el partido
Tiene suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,2 % 22,3 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.S. Real Picaril

Goles Goles

  • 114 Minuto 111 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 111. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Gianluca Redpath va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Picaril Marius van Bebber quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jordi Borch l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Miguel Raimundez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Fergus Thomson hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Víctor Miguel Raimundez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En Ľuboslav Bradler va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Picaril se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Picaril, Marius van Bebber, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Cancio Ulzurrún xutant per a Picaril va fer anar la pilota just on la volia, però Gian Domenico Gigio, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Picaril Miguel Molins no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gian Domenico Gigio es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jordi Borch de Picaril anava molt fort i col·locat però Gian Domenico Gigio no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Víctor Miguel Raimundez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Picaril.

Maliatados

Goles Goles

  • 173 Minuto 96 (Gol por la derecha): Al minut 96 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Arcadio Manzano Ruiz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Maliatados, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Max Mutschall va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Max Mutschall de Maliatados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Faïz Idrissi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Arcadio Manzano Ruiz, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dāvis Gerāns va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Maliatados i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Enrique Barrero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Maliatados.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Fritz Arno God de Maliatados, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dāvis Gerāns en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Alfonso Ríos Jiménez de Maliatados, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dāvis Gerāns en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.