Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Duski United (1462947) - Toma de mi goma (776217) » 642121306: T59/R6

Copa 642121306 Información oficial sobre el partido 642121306 en Hattrick

17.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 6

Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 6 - 4 Toma de mi goma Alineación oficial del equipo 'Toma de mi goma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 1 - 2 Toma de mi goma Alineación oficial del equipo 'Toma de mi goma' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,8 % 70,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duski United

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Duski Utd s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Joaquín Serrano per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 88 minuts quan Tumen Munkhbayar va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Duski Utd.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Tumen Munkhbayar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Al minut 98, Joaquín Serrano arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): En Joaquín Serrano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Laurence Main de Duski Utd la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Duski Utd, Pelegrí Salomó, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Laurence Main anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Duski Utd.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Tumen Munkhbayar de Duski Utd, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ivo Bušija en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): José Rodríguez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.

Toma de mi goma

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador visitant Ingolf Bluna va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 25 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Igor Faltičko que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a TOMAMIGOMA.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Francisco Alvarado va xutar magistralment una falta al minut 3 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Marijan Mazev va estar a punt de posar per davant a TOMAMIGOMA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfonso Rubio Góngora va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Janusz Adryan, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Janusz Adryan va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): TOMAMIGOMA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Flavio Fiumara va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ingolf Bluna de TOMAMIGOMA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Igor Faltičko de TOMAMIGOMA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 94 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Igor Faltičko de TOMAMIGOMA per doble groga al minut 94.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Janusz Adryan xutant per a TOMAMIGOMA va fer anar la pilota just on la volia, però Alfonso Rubio Góngora, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Francisco Alvarado va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de TOMAMIGOMA Ingolf Bluna no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alfonso Rubio Góngora es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de TOMAMIGOMA Dawid Suder va intentar enganyar Alfonso Rubio Góngora amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 4.