Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. A. Marlále Unidos (438688) - The Walls (123053) » 642121278: T59/R6

Copa 642121278 Información oficial sobre el partido 642121278 en Hattrick

17.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 6

C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido 5 - 7 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C. A. Marlále Unidos Alineación oficial del equipo 'C. A. Marlále Unidos' en el partido 2 - 2 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
Tiene bastante suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,5 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. A. Marlále Unidos

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jarosław Karwowski ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CAMU es posava per davant 1 a 0.
  • 110 Minuto 63 (Gol de falta): Al minut 63, CAMU van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Eric Eman va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.
  • 111 Minuto 112 (Gol por el centro): Passat el minut 112 de joc, Eric Eman facilitava les coses al CAMU amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Michal Maliar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Bero Dräger arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Malkolm Svensson va fer una magnífica centrada, però la rematada de Eric Eman va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jae-Hoon Kim va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a CAMU per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Malkolm Svensson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): CAMU va estar a punt de posar-se per davant al minut 100 però Bero Dräger va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lirain Arroa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Eric Eman anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a CAMU.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Faustus Gotha de CAMU anava molt fort i col·locat però Petar Andonov no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Bero Dräger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Diego Martínez de Felipe, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Petar Andonov va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de CAMU i 5 - 6 al marcador.

The Walls

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan Gabriele Chiaranti va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Quan passaven 39 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Walls. En Carlos Mario Estrada va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 171 Minuto 110 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gabriele Chiaranti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Walls.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Walls, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Yılmaz Benam va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Piergiorgio Laneve quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Simon Tresham, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, un refús desafortunat de Simon Tresham, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Yann Eisenbach no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Walls, Rodrigo Herreros de Tejada, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Walls Carlos Mario Estrada no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Simon Tresham es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Tibor Bohra va clavar el 5 - 6 per a Walls amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Petar Andonov de Walls, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Simon Tresham en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 7.