Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irungo Benfica (1365531) - Kings landing (439198) » 642036218: T59/R5

Copa 642036218 Información oficial sobre el partido 642036218 en Hattrick

10.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 5

Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido 5 - 3 Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido 2 - 1 Kings landing Alineación oficial del equipo 'Kings landing' en el partido
Tiene bastante suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irungo Benfica

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 39 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Pau Cebrián Descalzo llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Pau Cebrián Descalzo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Irungo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Artemi Marrugat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oskar Vogel.
  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): Amb 74 minuts disputats, Pau Cebrián Descalzo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Oskar Vogel va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jesús Conde va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Irungo, Mauro Pérez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Pau Cebrián Descalzo de Irungo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Oskar Vogel en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Michel Weyde anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Irungo.

Kings landing

Goles Goles

  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): landing van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 58, quan Jacint Mayench va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): El landing va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 29 amb un llançament de falta perillós. En Oleg Merzlov però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Oleg Merzlov va rebre molts aplaudiments. Al minut 35 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del landing que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jacint Mayench, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Diego Córdoba va marcar al minut 64 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacint Mayench de landing es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Villaverde de landing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de landing Oleg Merzlov va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de landing José Jesús García Ortiz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Robin Krogius es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Alexandre Pagespetit anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a landing.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Diego Córdoba, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Robin Krogius va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de landing i 5 - 3 al marcador.