Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Pretorianos (1368544) - Descansa FC (314104) » 642036123: T59/R5

Copa 642036123 Información oficial sobre el partido 642036123 en Hattrick

10.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 5

F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido 7 - 8 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido 2 - 3 Descansa FC Alineación oficial del equipo 'Descansa FC' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,1 % 66,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Bekirent

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Wilfredo Yalán ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bekirent es posava per davant 1 a 0.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Giovanni Verbicaro va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Bekirent va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 42 Nelson Britos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Wilfredo Yalán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Tomasz Maciejczyk del Bekirent ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Bekirent, Stuart Steele, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bekirent, Wilfried Berndonner, col·locà la pilota just a les mans d'en Jaume Rabassa. El marcador: 4 - 4.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Wilfredo Yalán de Bekirent és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 5.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Tomasz Maciejczyk va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Bekirent a la tanda de penals: 6 - 5!
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Joonas Toivonen va clavar el 7 - 6 per a Bekirent amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bekirent Dimitry Grenèche, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jaume Rabassa. El marcador continuava 7 - 7.

Descansa FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 20 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Descansa. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Turan Xəlilov xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Descansa agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mihajlo Basić amb mestria.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Carmine Luzi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Descansa, un peu providencial d'en Hermes Saa va situar el 3-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Damyan Modev va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Al minut 108, un refús desafortunat de Wilfried Berndonner, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hermes Saa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Turan Xəlilov de Descansa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivas Senapėdis.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jaume Rabassa de Descansa, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Wilfried Berndonner en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Eugenio Sancin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Descansa.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pablo Pleyán xutant per a Descansa va fer anar la pilota just on la volia, però Wilfried Berndonner, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Descansa Turan Xəlilov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Wilfried Berndonner es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Veikko Pantsari va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Primo Ricci anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 8 per a Descansa.