Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Málaga City F.C (1415975) - Bonaros (490674) » 642036000: T59/R5

Copa 642036000 Información oficial sobre el partido 642036000 en Hattrick

10.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 5

Anticolla Alineación oficial del equipo 'Anticolla' en el partido 3 - 6 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Anticolla Alineación oficial del equipo 'Anticolla' en el partido 1 - 7 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
Tiene suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anticolla

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Ur Aiartza va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Anticolla contenien la respiració mentre en Jorge Monsalbe s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Samuel Vázquez va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Anticolla empatava el partit, 3 a 3, al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Aguado estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Antonio Cobarrubias, als 2 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Anticolla enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ur Aiartza va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rafael Tarazona per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Anticolla va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ur Aiartza en un 1 contra 1 amb el porter Victoraş Suslic, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Antonio Cobarrubias, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Victoraş Suslic va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Anticolla i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Anticolla Jorge Monsalbe va intentar enganyar Victoraş Suslic amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Samuel Vázquez xutant per a Anticolla va fer anar la pilota just on la volia, però Victoraş Suslic, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Bonaros

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bons prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Kris De Pelsmaeker.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Als 67 minuts de partit, Roberto Mazarías de Bons va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 170 Minuto 75 (Gol de falta): Bons va passar a dominar el partit per 2 - 3 després d'un golàs de falta de Philip Warren.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Al minut 83 de partit, Philip Warren de Bons va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 270 Minuto 94 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Bons al minut 94, però el xut de Philip Warren va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bons que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Esteban Viana Infante, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sorin Lung.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Kris De Pelsmaeker va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Philip Warren va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Bons a la tanda de penals: 3 - 5!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Victoraş Suslic anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 6 per a Bons.