Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AKELARRE U.D (490220) - Futbol Club Birres i Petards (990867) » 642035996: T59/R5

Copa 642035996 Información oficial sobre el partido 642035996 en Hattrick

10.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 5

AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido 7 - 6 Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido 2 - 0 Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AKELARRE U.D

Goles Goles

  • 187 Minuto 2 (Gol tiro lejano): Després de 2 minuts el AK, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Sam de Nijs sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 90 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del AK va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Sam de Nijs en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El AK va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Horst Stadelmann va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Horst Stadelmann va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Don James de AK, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Niels Garborg en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de AK Mikael Aikkila va intentar enganyar Niels Garborg amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de AK, Vitalis Daračkus, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de AK, Alessio Vailati, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de AK, Jacob Fraser, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.

Futbol Club Birres i Petards

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Zenon Dyrszka va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alexander Zimnitskiy, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Roberto Puente que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a FCB.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Alessio Vailati, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mertcan Dinçer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mertcan Dinçer després que el jugador de FCB li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexander Zimnitskiy de FCB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Pasquale Rosati va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de FCB a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Joan Manel Codina de FCB va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de FCB Michał Kapecki no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alessio Vailati es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Roberto Puente anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a FCB.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de FCB Dániel Papp va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alexander Zimnitskiy de FCB anava molt fort i col·locat però Alessio Vailati no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 7 - 6.