Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molinari32 FC. (797136) - F.C. Pharma (1585910) » 641927862: T59/R4

Copa 641927862 Información oficial sobre el partido 641927862 en Hattrick

03.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 4

Don Agus Gang Alineación oficial del equipo 'Don Agus Gang' en el partido 6 - 1 F.C. Pharma Alineación oficial del equipo 'F.C. Pharma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Don Agus Gang Alineación oficial del equipo 'Don Agus Gang' en el partido 4 - 0 F.C. Pharma Alineación oficial del equipo 'F.C. Pharma' en el partido
Tiene suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Don Agus Gang

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Camilo Peña estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Noelio Yanes va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 19.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): DAG s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Manolo Elgueta per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, DAG va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manolo Elgueta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Noelio Yanes va incrementar l'avantatge de DAG amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pharma. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Camilo Peña la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del DAG es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 1 arribava al minut 85.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de DAG a 6 - 1. Leo Shariff va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Juho Vidgren del DAG ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 52 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alex Morbelli va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

F.C. Pharma

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Chema Vielva donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gonzalo Baroja va rebre molts aplaudiments. Al minut 34 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Rico de Pharma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roderic Costa de Pharma es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Rico va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Pharma va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.