Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bonyigs C.F. (775527) - Team Ferrari Llorca F.C (489103) » 641927780: T59/R4

Copa 641927780 Información oficial sobre el partido 641927780 en Hattrick

03.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 4

Bonyigs C.F. Alineación oficial del equipo 'Bonyigs C.F.' en el partido 3 - 1 Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Bonyigs C.F. Alineación oficial del equipo 'Bonyigs C.F.' en el partido 5 - 2 Team Ferrari Llorca F.C Alineación oficial del equipo 'Team Ferrari Llorca F.C' en el partido
Tiene mala suerte 4.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bonyigs C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del Bonyigs amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Wilmer Hidalgo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Bonyigs s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en Vicens Gras per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joan Anton Sabater, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Bonyigs.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Bonyigs va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Àlex Vallvé ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joan Anton Sabater, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Team Ferrari Llorca F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Vladimir Nasonov arribés a peus de Antonio Bastioni, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ferrari el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 6 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Vladimir Nasonov va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en José Félix García de Cueto el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Abderrachid Krimi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Bastioni ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antonio Bastioni quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.