Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caminantes Nocturnos (1455539) - Palleirans (988959) » 641927199: T59/R4

Copa 641927199 Información oficial sobre el partido 641927199 en Hattrick

03.04.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 4

Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 3 - 5 Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 1 - 1 Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,9 % 19,2 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caminantes Nocturnos

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del Caminantes amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Sergio Verdejo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Maurizio Barel va donar a Caminantes un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Verdejo va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Tardini va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Robert Plesiak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Caminantes Antoni Maria Traginer quasi marca al minut 72 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Youssef Fareed l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Agustí Martín Ávila va rematar alt.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Antoni Maria Traginer de Caminantes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Robert Plesiak en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Caminantes, José Antonio Rodríguez, col·locà la pilota just a les mans d'en Robert Plesiak. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Adam Hemerijckx xutant per a Caminantes va fer anar la pilota just on la volia, però Robert Plesiak, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Caminantes Giuseppe Bonaccorsi va intentar enganyar Robert Plesiak amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 5.

Racing León

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Racing prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Artze Legorburu.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Racing van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ramón Cuadrillero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dani Tusquellas de Racing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Balendin Leturiaga de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Racing Robert Plesiak no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hermannus Schlotterbeck es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Ramón Cuadrillero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Racing.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Artze Legorburu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.