Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Infierno Che (1601370) - UPLangreo (1338682) » 641779127: T59/R3

Copa 641779127 Información oficial sobre el partido 641779127 en Hattrick

27.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 3

Dinamo de Badalona Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Badalona' en el partido 3 - 4 SEINCU Alineación oficial del equipo 'SEINCU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo de Badalona Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Badalona' en el partido 3 - 0 SEINCU Alineación oficial del equipo 'SEINCU' en el partido
Tiene un resultado normal 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Badalona

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Metin Uluç va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Badalona.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Sergiu Jitaru va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Badalona va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 80 Otokar Haškovec va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 27 quan Björn Vandeperre de Badalona gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Badalona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tommaso Giacomoni en un 1 contra 1 amb el porter Xurde Guetadar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Halis Berk va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Badalona se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Halis Berk gairebé marca per a Badalona al minut 66 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

SEINCU

Goles Goles

  • 160 Minuto 37 (Gol de falta): SEINCU, al minut 37, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Armindo Coelho.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): En Armindo Coelho va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 71. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 83. L'anotador per SEINCU va ser Francisco Javier Serrano Pacheco, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 173 Minuto 99 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gideon Huuskoppel va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): En Vlado Šimunić va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Antuña de SEINCU es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Gideon Huuskoppel de SEINCU va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.