Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pocajarina (798390) - De BierMeester Brouwerij (123769) » 641779125: T59/R3

Copa 641779125 Información oficial sobre el partido 641779125 en Hattrick

27.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 3

Rapido de Lemos Alineación oficial del equipo 'Rapido de Lemos' en el partido 1 - 2 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rapido de Lemos Alineación oficial del equipo 'Rapido de Lemos' en el partido 2 - 0 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido de Lemos

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del Rapido va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Adam Mead, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Adam Mead no va entrar per centímetres.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Rapido a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nicola Diacci va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Riccardo Tranquillo de Rapido va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

De BierMeester Brouwerij

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Brouwerij sabia com jugar al contraatac, i al minut 5, Marco Bosso va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 47 minuts, Jesús Fominaya va superar per velocitat Ştefan Soare per posar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paulo Caseiro va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jesús Fominaya va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Brouwerij van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Giorgio Putrino des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Brouwerij van sortir al contraatac al minut 36, però Krisztián Gerendeli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lapo Arghittu de Brouwerij va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.